Försvarsutskottets ordförande

Mo - dörren mot framtidenPeter Hultqvist (s) höll idag ett mycket bra anförande i direktsändning från Folk & Försvar i Sälen. Det fanns inte en bokstav jag inte höll med om. Tydlig, glasklar analys av hur riksdag och regering under många år har misslyckats med att föra en realistisk och kompetent försvarspolitik. Hultqvist manade till samarbete för att börja jobba fram en modern bred försvarsorganisation som utvärderar alla tänkbara aspekter av hot mot samhället. Det var ett befriande tal, konkret, utan floskler, och utan fixeringar vid kronor och ören. Kanske kan vi äntligen få en försvarsminister med rätt inställning till uppgiften.

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.