Brandtal om vår svenska skola: Årets bästa tal i Riksdagen

Garvargatan - valvet mot N MälarstrandDet finns inte mycket att tillägga efter att ha hört detta i länken nedan. Man håller med om vartenda ord, och är tacksam att detta sägs i riksdagen av en av våra folkvalda. Det är såna riksdagsmän vi vill se och höra, inte de tomma tunnornas vanliga skramlande i talarstolar och teves skådedebatter – de som numera mest liknar tuppfäktning och spel för gallerierna, och leds av en ”hundhetsande” programledare. Du får en minut – kaxigast och mest högljudd vinner.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0LVSHtO1wGQ

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Historia, Media, Politik, Skolan och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.