Larmklockorna i Almedalen

Landed - Taksi signAlmedalen är både vatten och vin. För vattnet svarar alla de kommentatorer som envist tjatar om valet nästa år, om maktspelet – leken vem tar vem. Den fega och bekväma inställningen till politikens uppdrag är generande för de flesta av våra svenska nyhetsmedia. Även SR:s Ramberg har nu fallit ner i den gropen tyvärr. Vinet hittar man i Erik Blix’s intervjuer med partiledarna. Och i bloggvärlden, som Peter Westerholms inlägg senast om statsministerns syn på Sd.

Slutklämmen: ”Jag ger statsministern underkänt. Han har inte förstått att vår tids största utmaning, hatet och föraktet som sliter isär samhället, har ett orsakssamband. Jag skulle kunna, men går inte så långt, att kalla honom bakom flötet. Men det är bra nära.”

Läs gärna hela inlägget:

http://mitt-i-steget.blogspot.se/2013/07/statsministern-och-hatet.html

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Media, Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.