Politisk split vision

Merkurius som en färglagd bollBirger Schlaug skriver idag om hur vänsterpartiets Sjöstedt nu blivit hans enda hopp i motståndskampen mot den monomana ekonomismen som håller på att kväva Sverige under kalkylmakarnas siffertäcken. Mycket läsvärt. Själv har jag inga problem att vara Grön, samtidigt som jag pläderar för ett starkt svenskt försvar och allmän samhällstjänst, vill värna om familjen som institution, vill se en starkare reglering av immigrationen, och genast stänga reaktorerna Oskarshamn 1 och Ringhals 2. De gamla begreppen höger och vänster har varit obsoleta sedan flera decennier, trots att massmedias politiska journalister fortsätter att beskriva verkligheten i dessa nattståndna svartvita termer. Sak samma med den utvecklingshämmande och urmodiga fixeringen vid Blocken. (Bild: Planeten Merkurius, NASA)

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Astronomi, Historia, Media, Miljö, Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.