Flugan och sockerbiten

Rihanna44Vill man ha många besökare på sin blogg ska man helst lägga ut bilder på Obama, Zlatan, Pippi, Rihanna, Leif GW, Messi och Kalle Anka – det suger och drar, sa Lindeman. Krydda med en nypa Merkel, Långtbortistan, Beatles, Hitler, Marilyn Monroe och Elvis så biter det ännu bättre. Feminism och rasism, xenofobi och dyslexi, pedofiler och mobiler säljer också fint. Helst ska man ha en gruppbild på allihopa också, men det kan ju bli problematiskt. En bild på King-Kong på semester i Hong-Kong med bling-bling i talangen, sitter också bra. Men det är OK med Gösta Bernhard och Stig Järrel också…

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Film, Kultur, Media och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.