Även denna sommar – hatets kolportörer

Orange blossom and white garden carnation - 2014Ingen av oss kan undgå att se detta. Missiler mot Israel, bombregn över Gaza. Och bakom knapparna ständigt dessa män fyllda av hat och hämndbegär. Decennium efter decennium… När skall de många fredsälskande invånarna i området hamna i majoritet, så att de kan välja bort dessa ledare – så att hat och vedergällning äntligen kan ersättas av samförstånd, fred och välstånd? Ty fredsvännerna finns ju där på båda sidor naturligtvis, och de  ä r  många. Men ännu inte tillräckligt många. Och när skall media hålla fram i ljuset alla dessa som profiterar på dödandet – vapenhandlarna och de stater som tillverkar och säljer vapnen till området?

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Historia, Media, Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.