Medias mobbning av Sd

Nov 13 - E4 i skymningen vid Tönnebro 2013-11-17 15.50Valet är över, och sju partier och större delen av mediavärlden hajar ingenting. When will they ever learn? Beröringsskräcken inom media och riksdag har nu fått samma omfattning som under McCarthy-eran i USA på 50-talet, eller ta häxprocesserna i Sverige på 1600-talet. Det är fascinerande , men högst oroande, att inte normalbegåvade journalister och politiker kan skilja på kritik av invandringspolitiken, och fientlighet mot invandrare. Missbruket av ord som invandrarfientlig, rasist, nazist och fascist tycks vara väldigt kul att använda för att själv slå sig för bröstet. Ta och rensa i vokabulären. Ni missbrukar språket. 800.000 svenska väljare är inte extremister. Och ni alla mobbare i media och bland partiledare – ni bör betänka att man inte bör bedöma hunden efter svansen. Både Kds och Mp hade i början en svans av extrema anhängare som trodde sig ha hittat ett forum för att driva sina egna åsikter. Nu har Sd sin svans som de ständigt måste bearbeta. Vi fick en oönskad svans i början, även i vår egen gröna particell. De bedrog sig, och insåg snart att de hade hamnat i fel gäng. Så de försvann. Kds blev till slut Kd, och skakade till slut av sig sin sektstämpel. Liksom Miljöpartiet nu äntligen efter över 30 år (!) börjar bli befriade från stämpeln som flummare och skäggiga anarkistiska koftjonkar. De där killarna som TV älskade att plåta. Fanns det tre pers i en publik på 200 så nog plåtade TV nån av skäggmumrikarna. Det blir ju så bra reportage, och så kan man fortsätta mobbningen av ”de avvikande”, de där gröna khmererna, och allt vad vi fick heta i media. Nu tror många självbelåtna medborgare att det är OK att trakassera och förfölja Sd-politiker, och det är ni i media och ni partiledare som har starkt bidragit till detta. Tid att rannsaka sitt eget samvete alltså, och tillfriskna från den här grasserande epidemin. Börja nu. Börja lyssna på vad Åkesson och hans riksdagskollegor säger, lägg ner vapnen, stig ur sandlådan, och börja för f-n samarbeta.

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Historia, Media, Politik, Språk och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.