Jill Stein for president?

Jill Stein for Presidentjill pre2

Hä börjar te dra ihop seg, sa gubben. Både i USA inför konventen, och i England inför folkomröstningen i juni om Brexit eller inte. Det står ju helt klart att det blir Clinton för demokraterna, och gaphalsen Trump för republikanerna – trots att ingen av dem är särskilt populära i sina respektive partier. Det öppnar för andra obundna kandidater som media hittills ägnat mycket lite uppmärksamhet. Jag läser idag på Birger Schlaugs blogg om den gröna presidentkandidaten Jill Stein, som har föreslagit Bernie Sanders ett samarbete. Det låter ju klart intressant. Låt oss se om Aktuellt och Rapport har uppfattat den nyheten…

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i England, Media, Miljö, Politik, Press, SvT och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.