Fådda Blommor med Monica Törnell

krabban-tove-m-monica-tornell-hos-kurt-olsson-5”Fådda blommor” var en mycket svensk TV-underhållning för hela familjen av och med Lasse Brandeby som programledare Kurt Olsson. Tredje avsnittet innehåller den berömda jättesoffa-intervjun med Jan Guillou, och programmet gästades av både Monica Törnell och Björn Afzelius. De ni! Monica sjöng Piaf och Sånt e’ livet, och Afzelius sjöng en Taube, och en egen ballad – vilken får ni upptäcka själva :-). Sändes från Nationalteatern i Göteborg med hispige Kurt Olsson och hans Damorkester. Producent: Roland Hedlund. Medverkande i övrigt, Hans Wiktorsson, Thomas Segerström, Karin Holmberg, Janne Holmquist m.fl. Året var 1988. Oo-troligt kul att se även så här mer än 25 år senare. (SvT Öppet Arkiv)

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Historia, Kultur, Media, Musik, Söderhamn, Söderhamn, SvT och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.