Fint Sommar av Gessle

Arbrå 2017 Mid SummerStenbocken Per Gessle bjöd lyssnarna ett personligt reportage i intervjuform om sin karriär och sin bakgrund. Extra intressant var att höra honom berätta om sitt sätt att arbeta, hans attityd till lagarbete och kompromissande, och annat som fanns utmejslat i hans karaktär redan under skoltiden, när han nu ser tillbaka. Inte oväntat att det skulle bli så här bra. Ännu en ambitiös stenbock som drivs av den där oavbrutna lusten att skapa vidare 🙂

Jag har ingen alls av Gessles skivor, men uppskattar många av hans hits alltmer ju äldre jag blir, märkligt nog. Vem kan lyssna till Marie när hon med resignerad desperation sjunger It must have been love, but it’s all over now, utan att bli blank i ögonen. Det blev ett inspirerande program, tryfferat med till samtalet väl synkade val av melodier. Sommar i P1 när det blir som bäst. Repris i afton, för den som var ute i solen idag. Och i morron söndag, Harriet Andersson. ”Missa inte det”, som media numera tjatar om i sina program! (Foto: Midsommarafton i fagra Arbrå, by CLN)

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Arbrå, Musik, Radio, Språk och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.