Wisti, Serner och Månsson i P1 Sommar – trio con brio

WistiAnna Serner7Månsson1

Lyssnar på Kent Wisti i Sommar. Så skönt med bra svensk musik mellan berättelserna, om rötterna i Finland kring Vasa, om livets gång, existensen vår. Jag har ju sett hans gubbar och aforismer på webben, men inte vetat vem han var. Valde även att lyssna på Anna Serners program häromdan. Hela paletten även där – från sorg, död, kämpaglöd och karriären i filmens Sverige. Man ler tacksamt vid radion. Och (9)1:an Claes Månsson, ujuj – lyssna och gläds till hans motvilliga väg fram till tiljan och befrielsen 🙂 / Tack – ingen sommar utan P1 (och P2 förstås)

Om DiJanneh

Fd statstjänsteman som numera utforskar släktens historia vid nedre Ljusnan...
Detta inlägg publicerades i Film, Kultur, Media, Musik, Radio, Religion och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.